Klusjesdagen

Beste ouder, 

Op 1 september start het NIEUWE SCHOOLJAAR en daarom willen we met z’n allen de handen uit de mouwen steken om de school te laten schitteren op deze eerste schooldag! 

Na een eerste succesvolle editie in 2022, organiseren we op VRIJDAG 25 AUGUSTUS en ZATERDAG 26 AUGUSTUS  2023  een tweede ‘KLUSJESDAG’ op school waar iedereen welkom is om een handje toe te steken. 

We willen dan ook alle ouders, grootouders, nonkels, tantes en vrienden uitnodigen om aan onze klusjesdag deel te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook als u niet kunt komen deze dag, maar materialen of werktuigen ter beschikking heeft, kan u ons toch helpen en vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.

Wat willen we doen:

  • tuinonderhoud: hagen snoeien, onkruid wieden, tuintjes verfraaien,…
  • dakgoten reinigen.. 
  • enkele kleinere herstellingen
  • verfwerken: stippen op de speelplaats, de muren tuintjes van de kleuters,, het veiligheidshek aan het poortje van de kleuters,.. 

Op vrijdagmorgen willen we bepaalde muren schoonmaken om die vervolgens op zaterdag te schilderen. 

We willen deze klusjesdag in een leuke en gezellige sfeer laten verlopen. Mensen kunnen elkaar beter leren kennen en we zullen hiervoor zeker een drankje voorzien. Voor wie een hele dag aanwezig is, zullen we ook een broodjeslunch voorzien. 

Inschrijven voor deze klusjesdag kan via Klusjesdag Sint-Macharius 2023 – Google Formulieren of via een mail naar oudercomite.vbl@gmail.com

Plaats een reactie